Урабано Неготино-Ѕид на пријателството

За прв пат здружението за унапредување на спортот и културата “СПО-КУЛ” беше организатор на еден голем урбан проект. Урабано Неготино-Ѕид на пријателството го организиравме за да го обоиме сивилото во градот, да го разубавиме спортско рекреативниот дел од кејот кај СРЦ Младост. Професионални графит артисти и ученици од основните и средни училишта исцртаа графити и …

Урабано Неготино-Ѕид на пријателството Read More »